مدیر پایگاه میراث‌جهانی چغازنبیل و هفت‌تپه: تربیت نیروی متخصص ماندگار ضامن حفاظت از میراث ‌جهانی است

مدیر پایگاه میراث‌جهانی چغازنبیل و هفت‌تپه: تربیت نیروی متخصص ماندگار ضامن حفاظت از میراث ‌جهانی است

مدیر پایگاه میراث‌جهانی چغازنبیل و هفت‌تپه گفت: در بازدید مدیرکل توسعه منابع انسانی و تحول اداری وزارت میراث‌فرهنگی از میراث‌جهانی چعازنبیل و هفت‌تپه بر لزوم توجه به آموزش و حفاطت توأمان در پایگاه‌های میراث‌جهانی تأکید شد.   به‌ گزارش پایگاه خبری کوشا خبر؛ بنابر اعلام اداره‌کل میراث‌فرهنگی خوزستان، عاطفه رشنویی اظهار کرد: در بازدید رضا

مدیر پایگاه میراث‌جهانی چغازنبیل و هفت‌تپه گفت: در بازدید مدیرکل توسعه منابع انسانی و تحول اداری وزارت میراث‌فرهنگی از میراث‌جهانی چعازنبیل و هفت‌تپه بر لزوم توجه به آموزش و حفاطت توأمان در پایگاه‌های میراث‌جهانی تأکید شد.

 

به‌ گزارش پایگاه خبری کوشا خبر؛ بنابر اعلام اداره‌کل میراث‌فرهنگی خوزستان، عاطفه رشنویی اظهار کرد: در بازدید رضا خدایار، مدیرکل توسعه منابع انسانی و تحول اداری وزارت میراث‌فرهنگی، به همراه علی‌رضا شاهپری، رییس امور ساختارهای سازمانی سازمان اداری و استخدامی کشور، از ظرفیت‌های تاریخی‌ و فرهنگی سایت موزه هفت‌تپه، باغ‌موزه هفت‌تپه و مجموعه میراث‌جهانی چعازنبیل، موضوعات مهم ساختار اداری این مجموعه‌ها مطرح شد و بر لزوم توجه به ساماندهی چارت براساس نیازهای اولیه این مجموعه‌ها تأکید شد.

 

او با اشاره به تبیین موضوعات مهم ساختاری ـ اداری و کمبودها با هدف روشنگری مدیران بازدیدکننده افزود: لزوم توجه به چارت اداری استخدامی، تربیت نیروی متخصص، باززنده‌سازی استادشاگردی متضمن ادامه حیات مجموعه‌های میراث‌جهانی است.

 

مدیر پایگاه میراث‌جهانی چغازنبیل و هفت‌تپه ادامه داد: از آن‌جا که حفاظت پیشگیرانه از منظر صیانت از آثار جهانی و پاسداری از آن‌ها از ابتدایی‌ترین اصول نگهداری مبتنی بر اصالت آین‌گونه آثار است، لزوم توجه به تربیت نیروی متخصص ماندگار در این‌گونه مجموعه‌ها براساس چارت اداری استخدامی مشخص، ضامن حفاظت مبتنی بر اصالت است.

 

او با اشاره به ارزش‌های برجسته جهانی این آثار و لزوم دقت در حفظ اصالت آن بیان کرد: مجموعه میراث‌جهانی بی‌مانند و جایگزین‌ناپذیر است و نیاز به افراد دارای صلاحیت و تخصص در ساختار اداری آن موضوعی بدیهی است و لزوم توجه به آن باید به‌عنوان سرلوحه ساماندهی نیروی انسانی میراث‌جهانی قرار گیرد.

 

رشنویی با بیان این‌که مسؤولیت روزبه‌روز و حتی ساعت به ساعت پایش آثار جهانی که در برخی مواقع مملو از بازدیدکنندگان یا متأثر از آسیب‌های انسانی، طبیعی و ساختاری است، برعهده مدیر و کارکنان مقیم آثار است اظهار کرد: لزوم توجه به این نیروها به‌ عنوان گروه‌های متخصص و تعلیم دیده‌ای که به ارزش و اهمیت موضوع حفاظت آثار جهانی آگاهی دارند، تداوم‌دهنده حیات و پویایی این‌گونه مجموعه‌ها است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.