توسعه سواد محیط زیستی از طریق آموزش رسمی در دانشگاه‌ها و مدارس

توسعه سواد محیط زیستی از طریق آموزش رسمی در دانشگاه‌ها و مدارس

به گزارش پایگاه خبری کوشا خبر؛ رئیس مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیط‌بان سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به  توسعه آموزش سواد محیط زیستی از طریق آموزش رسمی گفت: به کارگیری فناوری مورد نیاز برای حفاظت از محیط زیست در دستور کار قرار دارد.   ضیاءالدین الماسی در نشست با مدیرکل آموزش

به گزارش پایگاه خبری کوشا خبر؛ رئیس مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیط‌بان سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به  توسعه آموزش سواد محیط زیستی از طریق آموزش رسمی گفت: به کارگیری فناوری مورد نیاز برای حفاظت از محیط زیست در دستور کار قرار دارد.

 

ضیاءالدین الماسی در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان که سه‌شنبه شب انجام شد، اظهار کرد: در راستای اجرای سیاست‌های کلی نظام در حوزه محیط زیست و ابلاغیه مقام معظم رهبری، همچنین سند تحول دولت مردمی، اقدامات تحول‌گرایانه در سازمان حفاظت محیط زیست در دستور کار است. راه‌اندازی رشته محیط‌بانی در مقطع دیپلم و شاخه کار و دانش یکی از این اقدامات است که ظرفیتی را برای تقویت توان نیروی انسانی سازمان محیط زیست با همکاری وزارت آموزش و پرورش فراهم می‌کند.

 

وی افزود: در مقطع دانشگاهی، توسعه سواد محیط زیستی را در دستور کار داریم و توسعه دو واحد درس شناخت محیط زیست در کلیه رشته‌های دانشگاهی در مقطع کارشناسی در نظر گرفته شده است. در حال حاضر در ۱۰ دانشگاه، این دو واحد درس شناخت محیط زیست اجرایی شده و بعد از اتمام پایلوت ارائه این درس، با تکمیل و اصلاحات در کلیه دانشگاه‌ها اجرا خواهد شد.

 

رئیس مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیط‌بان سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: در مقطع متوسطه دوم در سال‌های گذشته کارهای ارزشمندی انجام شده است؛ درس انسان و محیط زیست در کلاس یازدهم وارد آموزش رسمی شده و سازمان حفاظت محیط زیست به جد پشتیبان توسعه این درس است. سایر مقاطع تحصیلی نیز جزو برنامه توسعه سواد محیط زیستی در آموزش رسمی کشور هستند.

 

الماسی با اشاره به دیگر برنامه‌های سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: این اقدامات در دولت فعلی در حال دنبال است و سایر برنامه‌های تحولی سازمان در حوزه آموزش و مشارکت‌های مردمی، معطوف به توانمندسازی سازمان محیط زیست به عنوان یک سازمان مردم پایه، هوشمند و فناور است لذا به کارگیری فناوری مورد نیاز برای حفاظت از محیط زیست در دستور کار قرار دارد.

 

وی عنوان کرد: افزایش مشارکت مردمی و تقویت آن در دستور کار است. راه‌اندازی رشته محیط‌بانی در کشور، در دو استان فارس و خوزستان در حال اجرا است. این رشته در شاخه کار و دانش است و پس از سه سال آموزش، دانش‌آموزان موفق به دریافت گواهی‌نامه مهارتی و دیپلم خواهند شد. امیدواریم دانش‌آموختگان این رشته بتوانند به ظرفیت حفاظت محیط زیست کشور افزوده شوند.

 

در این جلسه تفاهم‌نامه همکاری سازمان محیط زیست کشور و اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با حضور رئیس مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیط‌بان سازمان حفاظت محیط زیست کشور و مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان منعقد و پیشنهادات لازم برای بسترسازی قانونی جهت راه‌اندازی اولین هنرستان محیط‌بانی کشور در استان خوزستان ارائه شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.