معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح کرد: پیشبینی ابتلای بیش از یک میلیارد نفر به بیماری دیابت در دنیا
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۵۳۷ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به دیابت هستند، از پیشبینی ابتلای یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر به بیماری دیابت در سال ۲۰۵۰ میلادی خبر داد. به گزارش پایگاه خبری کوشا خبر ، عباس رضاییانزاده امروز، ۲۱
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۵۳۷ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به دیابت هستند، از پیشبینی ابتلای یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر به بیماری دیابت در سال ۲۰۵۰ میلادی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری کوشا خبر ، عباس رضاییانزاده امروز، ۲۱ آذرماه گفت: بیماری دیابت به یک همهگیری تبدیل شده است و با سرعت بسیار زیادی در حال پیمودن جهان است.
وی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۵۳۷ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به دیابت هستند و این افراد محکوم به مصرف داروهای کنترل کننده دیابت برای تمام عمر هستند.
رضائیانزاده با اشاره به اینکه دیابت عامل اصلی نابینایی، نارسایی کلیه، حمله قلبی و سکته است، گفت: پیشبینیها نشان میدهد در صورت انجام ندادن مداخلات موثر برای کنترل این بیماری، تعداد افراد مبتلا به دیابت تا سال ۲۰۵۰ به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر برسد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: هرچند علم در تلاش است تا درمانی برای دیابت پیدا کند، اما هنوز هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد و درمانهای موجود، اغلب کنترلکننده است.
وی اظهار کرد: در طول دهه گذشته، بیش از ۴۰ قرص و تزریق جدید برای دیابت در دنیا تایید شده است، اما با این حال، واقعیت ترسناک این است که اکثر بیماران مبتلا به دیابت نوع دو، کنترل قند خون ضعیفی دارند و به همین دلیل هنوز با عوارض طولانی مدت سلامتی مواجه هستند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با وجود تمام این حقایق، پیشگیری مهمترین رکن کنترل این همهگیری محسوب میشود که با تغییر سبک زندگی شامل رعایت رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی منظم، حفظ وزن طبیعی بدن و پرهیز از مصرف دخانیات به دست میآید.
وی ادامه داد: پویش ملی سلامت با شعار «آگاهی زودتر، مراقبت موثرتر» از بیستم آبان با هدف شناسایی افراد در معرض خطر ابتلا به بیماریهای دیابت و فشارخون بالا آغاز شده تا علاوه بر افزایش آگاهی و ارتقای سلامت مردم در این زمینه، پیشگیریها و مراقبتهای لازم در مورد این بیماریها انجام شود.
رضاییانزاده از مردم استان خواست تا برای مشارکت در این طرح ملی و دریافت خدمات رایگان پیشگیری و تشخیص به موقع بیماریهای دیابت و فشارخون بالا، در مدت زمان تعیین شده به خانههای بهداشت، پایگاههای پزشک خانواده، مراکز خدمات جامع سلامت و همچنین ایستگاههای سیار و مراکز درمانی بخش دولتی و خصوصی مراجعه کنند.
برچسب ها :اخبار خوزستان ، اخبار روز ، اخرین خبر روز ، پایگاه خبری کوشا خبر ، خبر روز ، کوشاخبر ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰