در ابتدای این برنامه معاون رئیس جمهور و معاون وزیر نفت فاز دوم پتروشیمی تخت جمشید را افتتاح کردند؛ سپس از ۱۴ طرح دانش بنیان رونمایی کرده و از پتروشیمی کارون بازدید کردند.
با راه اندازی فاز دوم پتروشیمی تخت جمشید، این شرکت از نظر محصولات تولیدی به قطب الاستومری کشور تبدیل شده و با تولیدات متنوع و با مجموع ظرفیت ۱۳۱ هزار تن در سال علاوه بر تامین نیازمندی های صنایع مختلف کشور در بخش تایر سازی ، چسب و رزین ، تولید قطعات صنعتی ، خودرو و پزشکی ارز آوری قابل توجهی را برای کشور به همراه دارد.
این شرکت اولین شرکت پتروشیمی با دانش High Tech است که به صورت صددرصد بومی ، طراحی و ساخته شده و دانش فنی بسیار پیشرفته آن دستاورد بومی است.
از محصولات پتروشیمی تخت جمشید میتوان به محصولات پلیمری ،شیمیایی، الاستومرها، پلاستیک ها، لاستیک خودرو، درزبندی و عایق، ضربه گیر، لرزه گیر، شلنگ و واشر، بسته بندی، چرم مصنوعی و کانوایر اشاره کرد.
نکات بارز شرکت پتروشیمی تخت جمشید استفاده از دانش فنی بومی (شرکت اکسیر نوین فرآیند آسیا)، مهندسی اصولی و تفضیلی بومی توسط شرکت مهندسی تخت جمشید، ساخت و تامین تجهیزات در داخل کشور و نصب و راه اندازی توسط کارشناسان داخلی است.
زمان اجرای طرح با ثبت رکورد ۱۶ ماه، کیفیت بالای محصول که در سطح شرکت های تراز اول دنیا مانند Lanxess و Kumho ، معرفی برند برتر TJPCبه بازارهای دنیا، طراحی دوستدار محیط زیست با دور ریز صفر(بدون آلایندگی برای آب ، خاک و هوا) که این مهم با طراحی بومی و ساخت واحد تصفیه پساب پیشرفته از نقات قوت این پتروشیمی است.
همچنین پتروشیمی تخت جمشید با راه اندازی فاز دوم برای ۱۵۰ نفر بطور مستقیم و ۵۰۰ نفر بطور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است که این علاوه بر اشتغال فاز اول که حدود ۵۰۰ نفر بطور مستقیم و ۱۰۰۰ نفر بطور غیر مستقیم بوده است همچنین بالغ بر ۹۵ درصد این نیروها بومی مناطق محروم خوزستان است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰