تاکید بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در خوزستان

تاکید بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در خوزستان

به گزارش پایگاه خبری کوشا خبر ؛ سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با اشاره به اینکه طبق تجربه موج‌های گذشته معمولا ۳۰ تا ۴۰ روز بعد از شیوع یک موج جدید در اروپا ما هم درگیر می‌شدیم افزود:در چند کشور اروپایی زیرواریانتی به نام BQ.۱ پیدا شده که موارد متعددی از بیماری را در

به گزارش پایگاه خبری کوشا خبر ؛ سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با اشاره به اینکه طبق تجربه موج‌های گذشته معمولا ۳۰ تا ۴۰ روز بعد از شیوع یک موج جدید در اروپا ما هم درگیر می‌شدیم افزود:در چند کشور اروپایی زیرواریانتی به نام BQ.۱ پیدا شده که موارد متعددی از بیماری را در روز‌های اخیر داشته است بنابراین ممکن است ما هم در یک ماه آینده موجی از بیماری با همین زیرسویه داشته باشیم.تاکید بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در خوزستان

 

دکتر سیدمحمدعلوی با تاکید بر اینکه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در شرایط فعلی ضروری است افزود: در این شرایط که فقط ۶ شهر خوزستان در حالت زرد کرونایی قرار دارند نباید عادی انگاری کرد.

 

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا خوزستان با اشاره به اینکه در حال پشت سر گذاشتن موج آنفلوآنزا در استان هستیم گفت: موج بیماری آنفلوآنزا از نیمه دوم مهرماه در استان شروع و در هفته دوم آبان به حداکثر خود رسید، موارد بیماری اکنون تقریبا به یک دوم هفته‌های گذشته رسیده است البته باید توحه داشت که موج آنفلوآنزا معمولا حدود سه تا چهار ماه طول می‌کشد.

 

وی افزود: آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی بوده و برای درمان آن نیاز به استراحت است البته کسانی که دچار آنفلوآنزا می‌شوند ممکن است هفته‌های بعد دچار عفونت باکتریال ثانویه شوند که در آن مورد می‌توان از آنتی بیوتیک استفاده کرد.

 

علوی گفت: به همه مردم توصیه می‌شود هنگام مراجعه به پزشک برای بیماری آنفلوآنزا تقاضای آنتی بیوتک نکنند، و اگر پزشکی قصد نوشتن دارو را داشت به او اعلام کنند که نیازی به آنتی بیوتیک ندارند.

 

در حال حاضر ۶ شهر خوزستان در وضعیت زرد و مابقی نقاط استان آبی کرونایی هستند.

 

***

علوی گفت: به همه مردم توصیه می‌شود هنگام مراجعه به پزشک برای بیماری آنفلوآنزا تقاضای آنتی بیوتک نکنند، و اگر پزشکی قصد نوشتن دارو را داشت به او اعلام کنند که نیازی به آنتی بیوتیک ندارند.

 

در حال حاضر ۶ شهر خوزستان در وضعیت زرد و مابقی نقاط استان آبی کرونایی هستند

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.